Activitati

Activitățile se desfășoară într-un mediu plăcut, armonios și dotat corespunzător. Oferim un program flexibil și o echipă de profesioniști, care organizează eficient timpul copilului, după programul de școală. Copiii au ocazia de a descoperi plăcerea de a învăța într-un mediu prietenos, de a-și face prieteni noi și de a-și descoperi aptitudinile, prin intermediul activităților recreative propuse.

Personalul este alcătuit din învățătoare calde, apropiate de copii, atente la nevoile sociale, emoționale, intelectuale și fizice ale fiecărui copil, cu dorință de a face o muncă de calitate, capabile să ofere înțelegere și atenție fiecărui copil în parte.

Temele vor fi efectuate zilnic și integral sub îndrumarea unei învățătoare, iar în timpul rămas se efectuează activități suplimentare de consolidare a cunoștințelor, în funcție de necesitățile copiilor și cerințele părinților.

Pe lângă efectuarea temelor micuților, oferim un orar de relaxare, activități opționale și activități extrașcolare.

După terminarea temelor, timpul liber rămas încercăm să-l petrecem într-un mod plăcut și relaxant, angrenând copiii în jocuri creative desfășurate atât în incinta unității, cât și în spațiul verde special amenajat din curtea acesteia.